رشد 35درصدی قیمت انواع ماهی در بازه زمانی یک ساله
به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور، آنالیز فرایند یک ساله قیمت انواع ماهی در میادین میوه وتره بار تهران، در بازه اول پاییز 1399 تا اول پاییز 1400، از رشد 35 درصدی قیمت انواع ماهی در این مراکز حکایت دارد.
به گزارش همشهری، طی این مدت در میان انواع آبزیان، قزل آلای رنگین کمان (زنده) با رشد 50 درصدی و قزل آلای رنگین کمان (صید شده) با رشد 49 درصدی، بیشترین افزایش قیمت را در میادین میوه وتره بار داشتند. در مقابل، به ترتیب ماهی سی بریم با رشد 7 درصدی، ماهی تیلاپیا با رشد 15 درصدی و ماهی سی بس با رشد 21 درصدی، کمترین افزایش قیمت را در میادین میوه وتره بار تجربه نموده اند.
براساس این گزارش، قزل آلای گوشت نارنجی (زنده) با رشد 47.5 درصدی و قزل آلای گوشت نارنجی (صید شده) با رشد 46 درصدی در رده ها بعدی رشد قیمت قرار گرفتند و در مقابل ماهی آمور با رشد 25 درصدی، ماهی سرخوی اصل با رشد 26 درصدی و ماهی سارم با رشد 29 درصدی، کمترین افزایش قیمت را در میادین میوه و تره بار شاهد بودند.
قیمت هر کیلوگرم میگوی مخلوط هم با 30 درصد افزایش از 80 هزار تومان در ابتدای پاییز سال گذشته به 115 هزار تومان در ابتدای پاییز امسال افزایش یافته است. سوف، قزل آلای رنگین کمان، سرخو، سنگسر طلایی، شانک، کوتر، قباد، کفشک، گیش مقوا و هامور هم ماهی هایی هستند که با قیمتی بین 50 تا 100هزار تومان عرضه می شوند.
براساس نرخنامه میادین، ماهی شیر خلیج فارس با قیمت هر کیلوگرم 118 تا 132 هزار تومان گران ترین ماهی عرضه شده در این مراکز خرید است و راشگو با قیمت 110 تا 126 هزار تومان در رده بعدی قرار گرفته است.
حلوا سیاه با قیمت 98 تا 108هزار تومان، شوریده با قیمت هر کیلو 98 تا 105 هزار تومان و بچه شیر با قیمت هر کیلو 99 تا 109 هزار تومان دیگر ماهی های بالای یکصد هزار تومان میادین هستند. قیمت ماهی در فروشگاه های پروتئینی 2تا 4 برابر قیمت میادین است.
منبع: فرارو