طرز تهیه لوکوم انار
به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور، در طرز تهیه لوکوم انار ، ابتدا آب انار را با شکر و نشاسته هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت کافی برسند. سپس، کف یک ظرف مناسب را با کیسه فریزر بپوشانید و مقداری نارگیل بریزید. مواد لوکوم را داخل ظرف بریزید و آن را 4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده سرو گردد. البته، لوکوم ترکیه ای انار با ژله انار هم قابل تهیه است که توضیح مفصل آن را در این مقاله از خبرنگاران برایتان آورده ایم.

طرز تهیه لوکوم انار
یکی از آن میوه هایی که حضور پررنگی در شب یلدا دارد، انار است، اما از دانه های یاقوتی انار که بگذریم، این میوه نقش ویژه ای در پخت انواع دسرها، شیرینی ها و غذاهای این شب به یادماندنی ایفا می نماید. از جمله این دسرها، لوکوم ترکیه ای انار است که خیلی راحت و ساده درست می گردد و هواداران زیادی دارد. بنابراین، اگر با نزدیک شدن به شب یلدا به فکر تهیه انواع دسرهای ساده و خوشمزه هستید و دوست دارید بدانید لوکوم انار چیست ، تا انتهای این مقاله از وبلاگ کاتالوگ و بروشور ، همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لوکوم انار
برای طرز تهیه لوکوم انار ترکیه ، مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
آب انار | 2 لیوان |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | به میزان لازم |
مراحل دستور تهیه لوکوم انار
طرز تهیه لوکوم انار خانگی به صورت زیر است:
مرحله اول
آب انار را همراه با شکر و نشاسته داخل قابلمه ای مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا شکر و نشاسته کاملا حل شوند. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا مواد لوکوم انار به قوام لازم برسند.
مرحله دوم
در ادامه طرز تهیه لوکوم انار ، ظرفی مناسب را انتخاب کنید و کف آن را با یک پلاستیک فریزر بپوشانید. سپس، میزانی پودر نارگیل روی پلاستیک بپاشید.
مرحله سوم
صبر کنید تا مواد لوکوم کمی از حرارت بیفتد. سپس، آن را داخل ظرف بریزید و سطح مواد را با لیسک صاف کنید. روی مواد را با میزانی پودر نارگیل بپوشانید و ظرف را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت زمان لازم، ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و لوکوم انار را به شکل های دلخواه برش بزنید. به همین سادگی، یک دسر شب یلدا آماده نموده اید که طعم لذیذ و ظاهر زیبایی دارد.
این پیشنهاد ویژه را در شب یلدا از دست ندهید، اما اگر سرتان حسابی شلوغ است، راه ساده تری هم وجود دارد و آن، یاری گرفتن از وبلاگ کاتالوگ و بروشور است. برای این منظور، وارد سایت شوید و به بخش سفارش آنلاین شیرینی بروید تا بتوانید انواع لوکوم های خوشمزه و رنگارنگ را تنها با چند کلیک به صورت اینترنتی سفارش دهید.
طرز تهیه لوکوم انار با ژله انار
اگر برای تهیه لوکوم انار خانگی عجله دارید، از روش زیر بهره ببرید. ژله انار نسبت به آب انار، قوام بیشتری دارد و بستن آن در یخچال هم کمتر طول می کشد. بنابراین، ظرف 2:30 تا 3 ساعت یک دسر عالی برای شب یلدا خواهید داشت که می توانید با آن در کنار آجیل شب یلدا و انواع شیرینی ها از مهمان ها پذیرایی کنید. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه را با هم می بینیم:
مواد لازم برای تهیه لوکوم انار با ژله انار
مواد مورد احتیاج را مطابق جدول زیر آماده کنید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
ژله انار | 1 بسته |
نشاسته (گل یا ذرت) | ½ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
آب جوش | 1 و ½ لیوان |
آب سرد | ½ لیوان |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته | کمی برای تزئین |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه لوکوم انار با ژله انار
نشاسته و آب سرد را داخل قابلمه ای مناسب بریزید و هم بزنید تا نشاسته حل گردد. سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را اضافه کنید. در همین فاصله، پودر ژله انار را با آب جوش مخلوط کنید و وقتی پودر ژله کاملا حل شد، آن را داخل قابلمه بریزید. در ادامه، کره را هم اضافه کنید و مواد را حدود 30 دقیقه هم بزنید تا به قوام کافی برسند. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
نکته: برای شب یلدا، تهیه ژله شب یلدا با طعم و رنگ های متنوع می تواند به زیبایی سفره شما افزوده و لحظات خوشی را برای خانواده و دوستانتان رقم بزند.
کف ظرف مناسبی را با کیسه فریزر بپوشانید و کمی هم روغن بمالید. حالا مواد لوکوم را که کمی خنک شده است، داخل ظرف بریزید و آن را حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت، لوکوم انار را به شکل های دلخواه برش بزنید و در پودر نشاسته بغلطانید.
نکات مهم برای تهیه لوکوم انار
برای درست کردن لوکوم ترکیه ای انار، نکات و ریزه کاری های زیر را هم در نظر داشته باشید:
- طرز تهیه لوکوم انار با نشاسته گل هم شبیه دستور لوکوم انار با نشاسته ذرت است.
- میزان شکر در دستور لوکوم انار، بستگی به طعم انار دارد. به عبارت دیگر، اگر آب انار شما ترش است، می توانید شکر بیشتری اضافه کنید که کاملا سلیقه ای است.
- در صورتی که لوکوم را داخل یخچال نگه دارید، بافت سفت تری پیدا می نماید.
- اگر احساس کردید پودر ژله انار کاملا داخل آب جوش حل نشده، ظرف آن را چند دقیقه ای روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید.
- در برخی رسپی های طرز تهیه این دسر خوشمزه، به جای شکر از عسل استفاده می گردد.
- آب انار را با استفاده از آبمیوه گیری دستی یا برق بگیرید. البته اگر فکر می کنید این کار وقت گیر است و دنبال راه ساده تری هستید، از سفارش آنلاین آبمیوه در وبلاگ کاتالوگ و بروشور یاری بگیرید. به این ترتیب، در کوتاه ترین زمان ممکن، یک بطری پلمپ شده با بسته بندی کاملا بهداشتی از آب انار تازه و باکیفیت به وسیله پیک به درب منزل شما می رسد و کارها را به مراتب ساده تر می نماید.
- طرز تهیه لوکوم انار و پسته هم فرقی با دستور بالا ندارد و فقط کافی است، وقتی مواد به غلظت لازم رسیدند، میزانی مغز پسته خرد شده هم به مواد لوکوم اضافه کنید. به این ترتیب، یک لوکوم انار مغزدار خواهید داشت که تکه های سبز پسته در میان بافت قرمز رنگ لوکوم، خودنمایی می نمایند. البته در برخی دستورها هم از گردوی خرد شده استفاده می گردد که تمام این ها سلیقه ای است.
- اگر دوست دارید لوکوم انار با نشاسته ذرت یا گل، بافت سفت تری داشته باشد، میزان نشاسته را کمی بیشتر کنید و برعکس، برای داشتن بافت شل تر، میزان نشاسته را کاهش دهید.
- برخی آشپزها دوست دارند در طرز تهیه لوکوم انار، از طعم دهنده هایی مثل گلاب یا وانیل هم استفاده نمایند که معمولا باید اضافه کردن این مواد را موکول به زمانی کنید که مواد لوکوم به غلظت لازم رسیده اند و چند دقیقه دیگر می خواهید قابلمه را از روی حرارت بردارید. برای تهیه گلاب مرغوب هم می توانید روی وبلاگ کاتالوگ و بروشور حساب کنید و از عطاری آنلاین این سایت یاری بگیرید.
- شما می توانید برای تهیه این دسر خوش طعم و خوش رنگ و لعاب، از میزانی رنگ قرمز خوراکی هم بهره ببرید.
پذیرایی در شب یلدا با لوکوم های خوشمزه و رنگارنگ
لوکوم یک دسر ساده و بسیار متنوع است. برای مثال، لوکوم نارنگی، لوکوم پرتقال و حتی لوکوم های خوشمزه زنجبیلی از انتخاب های دیگری هستند که می توانید در خانه درست کنید و در کنار لوکوم انار در ظرف پذیرایی قرار دهید. امیدواریم در یلدای پیش رو، اوقاتی عالی و به یادماندنی را سپری کنید.
سوالات متداول
برای طرز تهیه لوکوم انار از چه نشاسته ای استفاده کنیم؟
شما می توانید برای این منظور از نشاسته ذرت یا نشاسته گل بهره ببرید.
اگر پودر ژله انار کاملا در آب جوش حل نشد، چه کنیم؟
در این صورت، ظرف حاوی ژله را چند دقیقه ای روی حرارت بخار کتری یا سماور قرار دهید و هم بزنید.
برای تهیه لوکوم انار مغزدار چه کنیم؟
برای این منظور، وقتی مواد لوکوم به قوام لازم رسیدند، میزانی مغز پسته یا مغز گردوی خرد شده به آن اضافه کنید
منبع: اسنپ فود