توصیه های مفید به افراد افسرده

به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور، افسردگی یک اختلال روانی است که اگر شدت پیدا کند می تواند سلامت کلی فرد را به طور جدی به خطر بیاندازد.

توصیه های مفید به افراد افسرده

به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور از ایسنا، تمام افراد ممکن است هرازگاهی احساس غمگینی و دلتنگی داشته باشند خصوصا اگر اتفاق ناراحت کننده ای برایشان رخ داده باشد.

تجربه احساس افسردگی و غم برای مدتی کوتاه، امری طبیعی است اما چنانچه این احساس به شکل غیرمعمولی طولانی شود از این مرحله به بعد به یک اختلال یا بیماری روانی مزمن تبدیل شده و نیاز به مدیریت صحیح و مداوم دارد چون در غیر این صورت تمام فعالیت های معمول و جنبه های زندگی فرد را تحت تاثیر قرار داده و حتی سلامت جسم او را نیز تهدید می کند.

یکی از مباحث مهم در امر مدیریت علائم افسردگی، خودمراقبتی است. فرد مبتلا به افسردگی حاد در عین حال که نیاز به مشاوره و کمک حرفه ای دارد می تواند با اقداماتی کوچک و جزئی، خلق و خو و در نهایت سلامت روان خود را بهبود بخشد.

این تغییرات کوچک برای مدیریت علائم افسردگی از تغذیه گرفته تا سایر موضوعات مرتبط با سبک زندگی را شامل می شود.

در این مطلب سایت تخصصی ان دی تی وی به نقل از دکتر شویتا شارما، روانشناس بالینی در بیمارستان آسیایی کلمبیا، چندین توصیه کاربردی در حوزه خودمراقبتی ارائه کرده که به افراد افسرده کمک می کند تا به شیوه ای موثرتر از افت خُلق شان جلوگیری و در کاهش علائم افسردگی پیروز تر عمل کنند:

- مرحله اول در خودمراقبتی، آگاه شدن نسبت به احساسات خود و حالت غم و افسردگی و نیز پذیرفتن این احساسات است تا بتوان با آنها با شیوه ای صحیح روبرو شد.

- نکته دوم بدست آوردن دید مثبت به کمک ذهن آگاهی است. تعبیر ساده این مطلب این است که روی امور و موضوعات فعلی که در همین لحظه با آنها روبرو هستید، متمرکز باشید.

- به خودتان یادآوری کنید که هیچ موضوعی دائمی نیست، اگرچه در این مرحله به تلاش های گروهی و روش درمانی مناسب نیاز پیدا می کنید.

- صحبت کردن مهمترین مرحله از درمان افسردگی است. بنابراین بدون هیچ احساس شرم و نگرانی، در مورد مشکل خود با دیگران صحبت کنید و در اولین فرصت از یک متخصص کمک بگیرید.

- داشتن برنامه منظم برای خواب و تغذیه، کمک بزرگی در این زمینه به شما می کند چرا که تاثیر مهمی در بهبود بهداشت روانی به طور کلی دارد. در عین حال تمرینات آرام سازی و رلکسیشن مانند تنفس عمیق هم به بهبود سلامت روان کمک بسکمک می کنند.

- با دوستان و عزیزان خود در ارتباط باشید و از آنها حمایت روانی و عاطفی بگیرید. همچنین می توانید هر روز افکار و احساسات خود را روی کاغذ بیاورید چرا که یادداشت نوشتنِ آزادانه به شما کمک می کند تا این احساسات را جاری کرده و از ذهن خود به تدریج خارج کنید.

- اگر در انجام مراحل بالا به پیروزیتی دست پیدا کنید به تدریج می توانید سراغ انجام فعالیت های مورد علاقه خود بروید. انجام سرگرمی ها و کارهای مورد علاقه تان بسیار مهم است و اینکه این کارها را بدون هیچ نگرانی یا فشار اجتماعی انجام دهید.

- برای انجام کارها و سرگرمی هایی که دوست دارید مثل آشپزی یا تماشای فیلم که بسته به سلیقه هر فرد متفاوت است، وقت بیشتری بگذارید.

- تغذیه سالم و ورزش، دو رکن مهم در جهت مقابله با افسردگی است. تغذیه سالم به بهداشت روانی کمک می کند و ورزش و تحرک نیز به ترشح هورمون های شادی بخش و بالا برنده خلق در مغز می انجامد.

- نکته آخر که بیشتر یک یادآوریست این است که علائم افسردگی را هرگز نادیده نگیرید و برای اینکه از مسائل بیشتر و پیچیده تر جلوگیری کنید حتما در صورت آگاهی از این احساسات در خود، در اولین فرصت از یک متخصص کمک بگیرید.

منبع: جام جم آنلاین

به "توصیه های مفید به افراد افسرده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های مفید به افراد افسرده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید