چرا عسل برترین آنتی بیوتیک طبیعی است؟
به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور، عسل علاوه بر باکتری های اسید لاکتیک (LAB)، غذایی مملو از پروبیوتیک ها و آنتی اکسیدان ها است که برای بدن بسیار مفید هستند، زیرا می توانند به تنظیم ترانزیت روده و دفع سموم یاری نمایند.
دانشمندان سعی می نمایند ثابت نمایند که عسل برترین آنتی بیوتیک طبیعی است.
در این مطالعه، آن ها نشان می دهند که عسل می تواند مکمل خوبی برای بعضی از آنتی بیوتیک های معمولی باشد هنگامی که در درمان عفونت ها استفاده می شوند.
به نظر می رسد که این ماده غذایی حاوی باکتری های اسید لاکتیک متعدد (LAB) است. این ها بسته به نوع باکتری که باید با آن مبارزه نمایند مسئول عمل ضد میکروبی مورد احتیاج هستند.
برای نشان دادن این موضوع، محققان 42 پاتوژن زخم را از 22 بیمار در آزمایشگاه با عسل درمان کردند. در نتیجه دریافتند که اثرات عسل می تواند با اثرات فراوری شده به وسیله آنتی بیوتیک های معمولی قابل مقایسه باشد.
این تحقیق با استفاده از عسل به عنوان درمانی برای التیام زخم بدن اسب هایی که بهبود نیافته بودند نیز استفاده شد. نتایج به دست آمده مثبت بود.
با این حال، برای دستیابی به این اثرات و فواید، عسل باید تازه و کاملاً خالص باشد عسلی که در سوپرمارکت ها عرضه می گردد، حاوی باکتری های اسید لاکتیک زنده نیست. بنابراین، بسیاری از این مزایای گفته شده در آن وجود ندارد.
محققان معتقدند که این یافته می تواند در دنیای پزشکی بسیار مهم باشد و ممکن است در آینده یک درمان جایگزین برای آنتی بیوتیک های معمولی باشد.
عسل علاوه بر باکتری های اسید لاکتیک (LAB)، غذایی مملو از پروبیوتیک ها و آنتی اکسیدان ها است که برای بدن بسیار مفید هستند، زیرا می توانند به تنظیم ترانزیت روده و دفع سموم یاری نمایند.
بعلاوه سرشار از ویتامین A، ویتامین B 2، ویتامین B 3، ویتامین B 5 و ویتامین C و حاوی مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن، مس، ید و روی است.
به لطف خواص ضد باکتریایی با ارگانیسم های مضری مانند سالمونلا و ای کولای مبارزه می نماید.
بعلاوه به علت داشتن پروبیوتیک به هضم بهتر غذا یاری نموده و سیستم ایمنی را تقویت می نماید. بعلاوه می تواند به کاهش بعضی از عفونت های دستگاه تنفسی و بعلاوه سرماخوردگی و آنفولانزا یاری کند بعلاوه می تواند ترشح بزاق را افزایش دهد، که به نوبه خود به مرطوب شدن مجاری تنفسی یاری می نماید.
از زمان های قدیم از عسل برای درمان زخم ها، جلوگیری از عفونت و فرایند بهبودی آن استفاده می شده است.
عسل می تواند به ما در مرطوب کردن، تغذیه و مراقبت از پوست نیز یاری کند و در صورت بروز ناراحتی هایی مانند خارش و قرمزی می تواند تسکین دهنده باشد.
مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه نمی گردد، زیرا در مدت زمان کوتاهی می تواند اندازه زیادی قند فراوری کند، به همین علت مصرف آن در حد اعتدال توصیه می گردد. نباید به نوزادان داده گردد، زیرا روده آن ها هنوز قادر به پردازش آن نیست. افرادی که به گرده گل حساسیت دارند نیز ممکن است به عسل حساسیت پیدا نمایند.
صد میلی لیتر عسل دارای 325 کالری است به همین علت مصرف آن به ویژه در صبح توصیه می گردد. بعلاوه می توانیم آن را قبل از هر نوع فعالیت بدنی مصرف کنیم.
در موارد زخم یا سوختگی می توان آن را مستقیماً روی ناحیه آسیب دیده استفاده کرد و ترجیحاً آن را پانسمان کرد این می تواند به تسریع بهبودی یاری کند. پانسمان باید حداقل 3 بار در روز تعویض گردد. مادران شیرده می توانند برای پیشگیری و تسکین ناراحتی ناشی از عفونت، کمی عسل به نوک سینه ها خود بمالند.
مهم است که بعد آن ناحیه را به خوبی تمیز نمایند تا از خوردن عسل به وسیله نوزاد جلوگیری گردد، در غیر این صورت ممکن است مسموم گردد. در این مورد بسیار با احتیاط عمل کنید. در موارد تحریک پوست می توان از آن به عنوان پایه ای برای ماساژ استفاده کرد. این به شما یاری می نماید تا آن ناحیه را مرطوب کنید.
برای ضدعفونی داخلی بدن، یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب گرم با آب لیمو مخلوط کنید. به لطف خواص گوارشی آن، می توانید فلور روده را متعادل کنید. اگر در پی جلوگیری از سوزش سر دل هستید، می توانید یک قاشق غذاخوری عسل، دو قاشق غذاخوری سرکه سیب و یک لیوان آب را مخلوط نموده ومیل کنید.
توصیه می گردد در این درمان زیاده روی نکنید. مصرف بیش از حد سرکه سیب می تواند باعث مسائل خاصی مانند آکنه یا یبوست گردد وحتی می تواند با دارو ها تداخل داشته باشد. بنابراین، توصیه می گردد قبل ازمصرف با پزشک خود مشورت کنید.
برای مبارزه با عفونت های تنفسی، مسائل گلو، آنفولانزا یا سرماخوردگی، برترین کار این است که عسل را با آب لیمو یا پرتقال مخلوط کنید و شب ها، دو یا سه ساعت قبل از خواب مصرف کنید.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرادید