طرح های زیستی برای توسعه صنایع غذایی حمایت می شوند
به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور به نقل از معاونت علمی و فناوری، فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه صنایع غذایی با اولویت فراوری طعم دهنده های طبیعی و سنتزی، فراوری رنگ های خوراکی طبیعی و سنتزی، فراوری استارترهای لبنی پروبیوتیک های صنایع غذایی و فراوری انواع امولسیفایرها و استابلایژرها منتشر شد.
این فراخوان در پی حمایت از طرح های پیشنهادی شرکت های فعال در حوزه صنایع غذایی برای فراوری بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرح های فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است که به وسیله دبیرخانه فناوری های نوین کشاورزی و غذای ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار منتشر شده است.
همه فناوران می توانند طرح هایی که سطح آمادگی فناوری و سطح آمادگی بازار، زیرساخت فراوری یا امکان همکاری با سایر شرکت های فراوریی، وجود بازار داخلی یا خارجی برای محصول، بهره برداری از فناوری های نو و کارآمد در توسعه محصول و امکان اخذ مجوزات لازم برای طرح خود را دارند را ارائه نمایند.
از تمامی شرکت های دانش بنیان و خلاق، صنایع بزرگ فراوریی، هسته های فناور و دیگر شرکت ها دعوت می گردد، تا تاریخ 28 اسفند 1400 نسبت به ارائه طرح خود اقدام نمایند.
منبع: خبرگزاری مهر