طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و اصیل با گردو و زرشک

به گزارش وبلاگ کاتالوگ و بروشور، هر ایرانی کوکو سبزی را به شیوه خاص خودش تهیه می نماید. بعضی کوکو سبزی را در فر می پزند، بعضی آن را به صورت رولتی درست می نمایند و بعضی هم کوکو سبزی ساده و اصیل را از همه بیشتر دوست دارند. در این قسمت از آموزش آشپزی خبرنگاران مگ طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی را آموزش می دهیم؛ یکی از غذاهایی که عضو جدایی ناپذیر سفره های ایرانی است.

طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و اصیل با گردو و زرشک

تفاوت روزش ها در طبخ کوکو سبزی، در ترکیبات کوکو سبزی هم پیش می آید. هر کس ممکن است به سلیقه خودش سبزی کوکو را کم و زیاد کند یا سبزی هایی مانند اسفناج را به دستور پخت کوکو سبزی بیفزاید.

اما در هر حال وجود چاشنی هایی مثل زرشک و گردو همواره طعم کوکو سبزی را بهتر می نماید. در ادامه طرز تهیه قدم به قدم کوکو سبزی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای 4 نفر

  • سبزی کوکو: 400 گرم (200 گرم تره، 100 گرم جعفری، 50 گرم گشنیز و 50 گرم شوید)
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • آرد سوخاری: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 2 قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: 1 عدد
  • سیر له شده: 4 حبه
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سبزی

1.

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال در حدی که از لختگی در بیایند هم بزنید.

2.

سبزی کوکو، گردو، زرشک، پیاز، سیر، ادویه کاری، زردچوبه، آرد سوخاری، آرد سفید و نمک را در یک ظرف دیگر روی هم بریزید اما فعلا تخم مرغ را اضافه نکنید. اگر تخم مرغ ها را زود اضافه کنید، مایه کوکو سبزی آب می اندازد.

3.

تابه را روی حرارت میانه قرار دهید، به مقدار کافی روغن کف آن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ گردد.

4.

زمانی که تابه گرم شد، تخم مرغ ها را به مواد دیگر کوکو سبزی اضافه و با هم مخلوط کنید.

5.

پس از این که مایه کوکو سبزی حاضر شد، نمک آن را تست کنید.

6.

حرارت شعله را زیاد کنید و بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید. حرارت باید طوری باشد که اطراف کوکو خیلی سریع آغاز به سرخ شدن کند. در غیر این صورت تخم مرغ ها در کف ظرف ته نشین می شوند.

بعد از حدود 3 یا 4 دقیقه حرارت شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو کاملا بپزد و اطراف آن طلایی گردد.

7.

بعد از این که یک طرف کوکو سبزی پخت و طلایی شد، آن را به آرامی برگردانید. می توانید پیش از برگرداندن به دلخواه آن را برش بزنید. از اطراف کمی روغن روی کوکو بریزید و اجازه دهید این بار با در باز طرف دیگر آن سرخ گردد.

8.

در نهایت کوکو سبزی را با زرشک و گردو تزیین و سرو کنید.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و اصیل با گردو و زرشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و اصیل با گردو و زرشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید